ABOUT US

HOST-5

Ние како тим вршиме секојдневна проверка и наградба на серверот без да нанесеме никакви проблеми во однос на прекини на серверот. Со тоа секогаш сме успешни. Како тим секојдневно се информираме во нашата област за се што е ново и се што ни е на нас потребно.

СИГУРЕН ДАТАЦЕНТАР

Нашите сервери се лоцирани во БУГАРИЈА во едни од најголемите Дата Центри во Европа. Располага со голема брзина од 1000mbps(up/dw) и 64GB RAM DDR3-ECC со процесор Xeon 3Ghz. Стабилноста е на големо ниво, серверот врши наградба секогаш кога е достапна месеца за да биде побезбеден и побрз.

© 2017 ХОСТ-5